Странице

недеља, 20. март 2011.

Najbolji recept za mršavljenje

Za ovaj recept vam je potrebno sledeće:
(improvizacija je moguća, u datom trenutku čak i poželjna)

- 500 gr leptirića iz stomaka
- 400 gr neuzvraćenih telefonskih poziva (ukoliko u tom trenutku nemate navedenu namirnicu, možete je zameniti i-mejl porukama na koje vam nije odgovoreno)
- 2 pakovanja neplaniranih finansijskih troškova
- nekoliko poslovnih rokova koje "ne stižete" da ispoštujete i
- prstohvat PMS-a.

Uzeti 500 gr leptirića i 400 gr neuzvraćenih telefonskih poziva i dobro zamešati, a u isto vreme neutešno i bez rezultata piljiti u mobilni telefon/proveravati inboks.
U trenutku kada vam se čini da se masa sjedinila, u cilju razbijanja monotonije, sama će vam se nametnuti iznenadna potreba za ubacivanjem neplaniranih finansijskih troškova. I to nikada samo trećina ili pola pakovanja, ne ne, čak dva cela. Kada je i to dovoljno zamešano, sve prelijete sa nekoliko potpuno svesno neispoštovanih poslovnih rokova, a zatim dodati prstohvat PMS-a.
Gotovu smesu ravnomerno rasporediti na celu tepsiju usijanog dana i peći na tihoj vatri dok ne porumeni. Rernu nikako ne otvarati, do trenutka kada smesa bude počela da se preliva preko tepsije, a zatim brzo otvoriti i pre nego što se ohladi, posuti isitnjenim komadićima svih prelomnih i depresivnih trenutaka iz prošlosti.
Što češće u toku dana uživati u tom intenzivnom mirisu i ukusu, ali bez varanja.
U zavisnosti od perioda pripreme i učestalosti konzumiranja, možete izgubiti pet do deset kilograma, a što je najvažnije, rezultat je vidljiv već nakon nekoliko dana.
Ako ne uspete da skinete kilograme, ne očajavajte, oslonite se na činjenicu da ćete OTKAZ dobiti sigurno.

1 коментар: